Scuderia Toro Rosso té el plaer d’anunciar que Sean Gelael estarà pilotant un dels seus monoplaces durant les sessions d’Entrenamients Lliures 1 en quatre Grans Premis aquesta temporada; Singapur, Malàisia, EEUU y Méxic.

El jove pilot Indonesi, de 20 anys, actualment competeix en el Campionat de Fórmula 2 de la FIA i ja va córrer per Toro Rosso en els tests posteriors als Grans Premis de Bahrain i Hongria aquest any.

Franz Tost:

“Durant els tests d’Bahrain i Budapest, Sean ho va fer molt bé, ajudant a l’equip de forma molt professional, amb una maduresa enfocada en la complexa tasca de proveir als enginyers dades útils. Tots dins de l’equip es van quedar impressionats amb el seu rendiment, el seu enteniment tècnic i el seu compromís. Per tant, estem contents que ell porti el nostre cotxe en els lliures durant aquests quatre Grans Permis. Estic segur que farà un excel·lent i útil treball per a l’equip. ”

Siguin Gelael:

“És una oportunitat increïble! Primer de tot, vull agrair a tots els que han fet això possible i més important per demostrar que creien en mi. És un honor estar pilotant en Fórmula 1, començant a Singapur i Malàisia, dos llocs que estan molt a prop del meu país, Indonèsia. Faré servir l’oportunitat per absorbir tot el que pugui aprendre com una esponja. Espero que pugui fer un gran treball per Scuderia Toro Rosso i donar a l’equip bones dades en aquestes primeres sessions tan importants .”

El horari amb respecte a quin cotxe pilotarà en cada Gran Premi serà elaborat en cada cursa.