Des de la seva substitució per la ja extinta GP2 l’any passat, la Fórmula 2 és la prèvia a la màxima categoria de l’automobilisme. Per això és important seguir aquesta categoria, ja que aquí els pilots del futur competeixen per un títol que et dóna el prestigi necessari per poder pujar a F1, a part dels punts de superllincència. Aquest any, com en el passat, la categoria s’inicia a Bahrain. Així dons, anem a repassar els possibles protagonistes d’aquesta temporada 2018.

Lando Norris

És l’anomenat successor de Lewis Hamilton: britànic, a McLaren i amb altes expectatives. Lewis va guanyar en la seva primera temporada i, tot i que tècnicament va debutar la temporada passada a l’última ronda, Lando aspira a guanyar en la seva primera temporada completa després d’impressionar a la FIA F3 Europea amb Carlin i com a provador de McLaren.

Nyck De Vries

L’any passat va ser difícil per a l’holandès, va guanyar a Mònaco i va quedar segon a Bakú i Spa però no va passar de la setena posició a la taula de punts, amb canvi d’equip inclòs de Rapax a Racing Engineering. Aquest any té experiència en la categoria i està en el millor equip, com és Prema. Els italians confien en ell, equip el qual només porta 2 anys i en tots dos ha obtingut el títol de pilots.

George Russell

Leclerc va pujar després de guanyar GP3, directe a Prema i va guanyar el títol. El pilot anglès dels joves talents de Mercedes és l’antítesi del de Ferrari. Ha guanyat el títol en GP3 i puja a F2 amb ART. Les seves carreres estan destinades a trobar-se en el cim, però abans Russell té pendent de ser campió en aquesta categoria.

Artem Markelov

El rus afronta la seva cinquena temporada (comptant GP2 Series). Any a any, és dels favorits però no acaba de guanyar el títol. Aquest any vol canviar això, guanyar per fi i centrar-se en pujar i optar a un seient de Fórmula 1. El seu equip confia plenament en ell i el seu rendiment pot donar-li aquest anhelat títol, encara que necessita regularitat.

Hi ha altres noms a seguir; Maximilian Günther, Sérgio Sette Câmara, Antonio Fuoco i Roberto Merhi, i els motors ja estan escalfant per donar-nos una temporada, segur, apassionant. Des Fórmula Ràpida estarem al peu del canó per explicar-vos tota l’acció.