Carlos Sainz ha estat la confirmació del any 2014, segons els visitants de FormulaRapida.net que li han atorgat un 46 % del total dels vots.

Els pilots nominats a la confirmació del any eren: Marco Wittmann (DTM), Mitch Evans (GP2 Series), Lucas Auer (FIA Fórmula 3 Europea), Carlos Sainz (Fórmula Renault 3.5 Series), Sergey Sirotkin (Formula Renault 3.5 Series) i Louis Delétraz (Formula Renault 2.0 NEC).

En el sisè lloc trobem a Sergey Sirotkin amb un 2% dels vots. Sembla ser que els lectors de FormulaRapida.net no han considerat a Sirotkin com a confirmació el 2014, potser la única victòria aconseguida a les World Series enguany i el debut amb Sauber als lliures de Fórmula 1 de Sotxi no han estat suficients.

En el cinquè lloc amb un 4% dels vots es situa Lucas Auer. Va ser el primer que va donar lluita a Esteban Ocon però la seva temporada a la Fórmula 3 va anar de més a menys, tot i això l’austríac va demostrar que es troba còmode dins d’un equip com a pilot principal. La regularitat, ha estat la clau per entrar en aquesta nominació.

En el quart lloc més votat amb un 12% dels vots trobem al kiwi, Mitch Evans. Evans ha anat de menys a més en la seva segona temporada a la GP2 Series. Amb RT Russian Time ha demostrat que ha pogut lluitar per les victòries i per tant, ha confirmat el seu potencial que podria haver estat qüestionat.

En el primer esglaó del podi es situa el de 17 anys, Louis Delétraz amb un 16% dels vots. Ningú esperava que el suís pogués estar lluitant pel campionat de la Fórmula Renault 2.0 NEC. Ha demostrat ser regular i pacient, qualitats importantíssimes en aquest esport.

En segon lloc es situa amb un 20% dels vots, Marco Wittmann. El campió del DTM ha demostrat el seu potencial amb un any d’absolut domini, convertint-se en el campió més jove de la categoria. La seva estratègia de anar cursa a cursa i no pensar en el campionat, l’ha fet guanyar moltes curses i no només ha sigut regular, sinó que és un pilot guanyador amb mentalitat guanyadora.

Però el potencial més clar del 2014 ha sigut Carlos Sainz (amb un 46% dels vots). Només va estar una cursa fora del primer lloc en el campionat, sempre va saber gestionar els punts, i a més ho va fer amb rècord de victòries i podis i pole positions, simplement arrasador.