Marc Márquez ha estat escollit per segon any consecutiu, també, com a el pilot dominant de la temporada 2014, segons els lector de FormulaRapida.net.

Els nominats a pilot dominant del any han estat: Nyck de Vries (Eurocup Fórmula Renault 2.0, Formula Renault 2.0 Alps), Joylon Palmer (GP2 Series), Alex Lynn (GP3 Series), Marc Márquez (MotoGP), Carlos Sainz (Formula Renault 3.5 Series) i Marco Wittmann (DTM).

En el sisè lloc amb un 5% dels vots trobem a Carlos Sainz. EL espanyol campió de la Fórmula Renault 3.5 Series amb rècord de victòries, es va trobar en situacions en que el seu campionat es podria haver ficat en perill.

En el cinquè lloc trobem a Alex Lynn amb un 8% dels vots. El anglès va aprofitar l’ajuda de Red Bull per dominar la GP3 Series. Amb constància i victòries.

En el quart lloc trobem a Joylon Palmer amb un 9% dels vots. El campió d ela GP2 Series va saber controlar en tot moment el campionat, gairebé sempre es classificava en el Top2 de la graella de sortida, i gairebé cada cap de setmana feia podi. Domini absolut.

En el top3 es troba en tercer lloc el campió del DTM amb un 11% dels vots. Marco Wittmann ja ho hem dit, amb la seva mentalitat de anar cursa a cursa i no pensar en el campionat, l’ha fet dominar la temporada de DTM.

El segon domini més clar ha sigut el de Nyck de Vries, amb un 19% dels vots. El neerlandès va aconseguir el campionat de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup i Alps amb Koiranen GP. En ambdós campionat no va tenir rival, la experiència, la regularitat, les pole position, les victòries, els podis, una temporada de 10 pel jove de McLaren.

Però el domini més clar i famós ha sigut el de Marc Márquez (48% dels vots), que guanya per segon any aquest premi. 13 victòries o més, tots ens vam descomptar el 2014 amb el domini del de Cervera sobre la resta de pilots.