El nou Fórmula E va ser presentat al Saló de l’automobilisme celebrat a Ginebra fa tot just uns dies. Replet de novetats i amb un disseny que impacta a molts, el nou concepte de monoplaça es va presentar al gener de forma digital i els assistents al saló van poder veure’l físicament. Fins i tot Bernie Ecclestone va fer acte de presència.

El nou concepte de monoplaça porta l’halo incorporat i uns alerons tant del darrere com davanters molt agressius. El disfusor darrere és bastant més gran que el del seu antecessor i els pneumàtics del darrere estaran coberts, un estil semblant als LMP1.

No només es va presentar el monoplaça, sinó que diverses de les escuderies del campionat d’Alejandro Agag, van revelar als seus dissenys de cara a la temporada vinent. Entre elles es troba la debutant Nissan. Renault cedeix la seva plaça a la seva companya de grup, després de guanyar tres Campionats de Constructors i un Pilots amb Buemi.

Audi també va aprofitar el Saló de Ginebra per revelar el seu monoplaça. Audi ve de guanyar aquest últim E-Prix a Mèxic de la mà de Daniel ABT i va presentar l’e-tron FE05, amb el qual Luca Di Grassi buscarà conquerir de nou el campionat de pilots.

No va ser a Ginebra però l’equip DS també va llançar el seu DS e-tense FE 19. La quarta generació del seu monoplaça després d’unir-se al campionat de la Fórmula E en la seva segona temporada.