La marca nord-americana Ford, va anunciar el dia 5 els pilots que competiran amb l’equip Chip Ganassi en el campionat de resistència del món (FIA WEC). Aquests són Marino Franchitti, Stefan Mücke, Olivier Pla, Andy Priaulx.

Ford torna al mundial de resistència i ho farà amb dos cotxes, els quals també competiran a la IMSA americana. És un retorn de la marca americana a les 24 hores de Le Mans en l’any en que es compleixen 50 anys del històric triplet.

Els pilots que Ford ha seleccionat juntament amb l’equip Chip Ganassi Racing són Stefan Mücke, Olivier Pla, Marino Franchitti i Andy Priaulx, per competir en la categoria GT Pro.

Ford amb aquest pas, concentra l’equip a Gran Bretanya amb l’obertura d’una nova seu per part del equip, anomenat oficialment com a Ford Chip Ganassi Racing.

Analitzem qui són els pilots que protagonitzaran el retorn de Ford a Le Mans:

Marino Franchitti, és especialista en resistència, ja ha competit a Le Mans en cinc ocasions. Stefan Mücke, alemany, ha aconseguit varies victòries al WEC a més d’un podi a Le Mans. Olivier Pla és un experimentat pilot al FIA WEC. I finalment, Andy Priaulx és tres vegades campió del món del campionat de Turismes (WTCC), a més a més ha tingut èxits en curses de 24 hores amb la victòria a les 24h de Nürburgring i un podi a Le Mans.