Sacha Fenestraz s’ha portat la seva segona victòria de la temporada a l’Eurocup Fórmula Renault 2.0 a Estoril, Portugal. El pilot de Tech 1 Racing va dominar la cursa després d’inicar-se de la primera posició. Norris i Defourny completen el podi.

L’última carrera de l’any es va declarar en pista mullada, tot i el sol al que feia a Estroril. Gairebé tota la graella va començar amb pneumàtics de pluja, amb Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) des de la pole.

El pilot franco-argentí va mantenir l’avantatge en l’arrencada després d’una gran sortida d’Henrique Chaves (AVF), que va obtenir el segon lloc. De totes maneres el pilot portuguès va veure com Defourny (R-Ace GP) i Norris (Josef Kaufmann Racing) van aconseguir superar-lo per la segona i tercera posició.

Després els dos pilots van lluitar per la segona posició amb una pista que ja estava seca. El campió, Lando Norris va aconseguir després de diverses voltes, avançar al belga per la segona posició.

Més tard, els pilots de Tech 1 Racing estaven lluitant amb els cotxes AVF. Dorian Boccolacci va aconseguir superar a Chaves per la quarta posició, mentre que De Sadeleer va reprendre la setena posició després de superar Harrison Scott.

Després del britànic, el gran grup era comandat per Marcus Armstrong (R-ace GP), que era novè. El pilot condividat, no tenia prou ritme avui i va haver de defensar tota la cursa del seu company d’equip Julein Falchero. Però no es van ajudar entre ells, i no van aconseguir aguantar la pressió de Bruno Baptista (Fortec Motorsports), que va obtenir el novè lloc en els últims minuts de la cursa.

Però res va aturar Fenestraz que s’emportar a la seva segona victòria en la categoria per davant de Norris i Deforuny. El pilot belga gràcies a aquesta posició va aconseguir acabar tercer en la classificació del campionat de pilots, just darrere Boccolacci. Josef Kaufmann Racing s’ha fet amb el títol del campionat d’equip.