Els britànics Lando Norris i Phil Hanson, tots dos britànics i amb tan sols 18 anys formaran equip amb el bicampió del món de F1.

Una de les claus de l’èxit en les carreres en equip és la compenetració entre els pilots. Feranando Alonso, sempre titllat d’individualista i de no ser molt bo en el treball en equip, té la seva primera gran oportunitat de demostrar que no és així. Compartirà seient amb dos joves perles que tan sols comencen a l’elit del motor. Phil Hanson, de 18 anys, ha estat el pilot més jove de la història en entrar al Top 10 de les 24 hores de Le Mans. Norris, més conegut per als seguidors de la F1, és el pilot provador de McLaren.

Els dos pilots tenen la difícil tasca de compartir cotxe amb un dels millors. Amb el suport de Zak Brown darrere, els dos van ser elegits pel màxim responsable de Mclaren, tant Phil com Hanson com Alonso han de ser un equip i posar el talent damunt la taula. Encara que això, en el món de la resistència, no et garanteix cap èxit.

Lando Norris, la perla britànica

Segurament no és la primera vegada que escolten aquest nom. El britànic, pilot provador de McLaren i que ja s’ha pujat al monoplaça de l’escuderia en els tests d’Hongria del passat estiu, on va marcar un excel·lent segon lloc és una de les esperances del panorama del motor britànic. Està cridat a lluitar entre els grans i malgrat la seva edat ja ho ha demostrat en altres categories.

El seu palmarès és dels que impacten: campió de la Fórmula 4 britànica el 2015, campió de Formula Renault 2.0 a les categories Eurocup i NEC en 2016, i campió de la Fórmula 3 europea en 2017. El millor de tot, és que tots aquests campionats els ha aconseguit sent un rookie, a la primera.

El seu principal handicap és la seva inexperiència en el món de la resistència, ja que serà la seva primera cursa. Si és capaç d’adaptar-se ràpid al cotxe i mostrar el seu talent, l’equip guanyarà possibilitats d’aconseguir un millor resultat.

Phil Hanson, experiència en resistència

No va tenir mal ull Zak Brown quan va comptar amb els serveis de Phil per Daytona. Al talent innat de Norris se li suma l’experiència en resistència de Hanson. Es va iniciar en el campionat d’Britcar, un certamen de poca categoria a Gran Bretanya, però en la que va dominar amb el seu Audi R8.

Va fitxar per Tockwith Motorsports, i va participar l’Asian Le Mans Series, on va guanyar el campionat en la classe LMP3, guanyant a Malàisia i Fuji. La seva gran actuació li va valer un seient a la categoria LMP2 de les 24 hores de Le Mans, sent onzè a la general, però entrant en la novena posició de la seva categoria, convertint-se així, en el pilot més jove en aconseguir-ho. En aquesta carrera va compartir cotxe amb amb Karun Chandhok, expilot de F1.

United Sports junta així a joventut i experiència per intentar obtenir un bon resultat a Daytona. Per qualitat dels seus pilots no serà.