Nyck de Vries està al 100%, el holandès ha tornat a fer un cap de setmana de 10 aconseguint la doble pole i les dues victòries en el circuit urbà de Pau on la Fórmula Renault 2.0 ALPS debuta.

El dissabte pel matí amb la classificació, el líder del campionat Nyck de Vires (Koiranen GP) va imposar altre cop el seu ritme i es va fer amb la doble pole.

Per la tarda, de Vries va seguir imposant el seu ritme fent una cursa imponent de principi a fi. Matevos Isaakyan va acabar segon i el únic francès de la categoria Simon Gachet va aconseguir l’últim esglaó del podi després de fer una bona sortida.

La segona cursa disputada avui diumenge en unes condicions de pluja extrema, Nyck de Vries ha anat sobre rails i s’ha endut una altre victòria. Charles Leclerc (Fortec Motorsports) gràcies a una excel·lent sortida ha aconseguit la segona posició. Tercer ha estat Hugo de Sadeleer qui sortia des de l’onzena posició i ha demostrat un gran pilotatge durant la cursa que l’ha dut a aconseguir l’últim esglaó del podi.