Antonio Félix Da Costa decideix deixar de banda la DTM per centrar-se a la Fórmula E, encara que continuarà vinculat a BMW

Antonio Félix Da Costa ha anunciat avui que no continuarà a la DTM. L’actual pilot de BMW pel campionat alemany, qui ha aconseguit 1 Pole Position i 1 victòria a la categoria, ha expressat el seu desig de centrar-se al seu projecte de Fórmula E, al que porta immers des de l’any 2014, any en que també va debutar aquesta categoria comandada per la FIA.

Aquestes han sigut les seves declaracions al respecte:

“Estic molt content per haver pogut representar BMW a la DTM, en aquestes últimes 3 temporades, un campionat que és extremadament competitiu i que requereix una gran habilitat com a pilot. M’he sentit com a casa des de l’inici, a l’any 2014, quan vaig tindre una de les millors classificacions finals al campionat per un ‘rookie’. He viscut molts bons moments aquí, a la DTM, amb una Pole i algunes victòries i he gaudit molt el fet d’haver pogut treballar amb aquests companys. Malauradament, aquest campionat requereix molta atenció.”

És possible que un dels fets que va empaitar Da Costa a prendre aquesta decisió fos la proba que la DTM va celebrar al Red Bull Ring, quan va haver d’anul·lar la seva participació a la Fórmula E ja que hi havia coincidència aquell cap de setmana.

Malgrat que abandona el seu lloc de pilot BMW a la DTM, Da Costa continuarà vincular a l’equip alemany ja que competirà en el seu nom a probes com l’ADAC GT o la VLN, compaginant-les perfectament amb la seva tasca a la Fórmula E. Sobre aquest tema, el pilot portuguès ha comentat:

Estic content de continuar formant part de BMW en alguns dels seus projectes, que continuaran demandant-me el màxim esforç. Realment em trobo ansiós per viure aquestes noves experiències, sóc feliç amb la decisió presa i al mateix temps estic molt content per poder continuar pilotant per BMW a altres categories.”

Da Costa va fitxar recentment per l’equip Andretti de Fórmula E, equip amb el que completarà la següent temporada de la categoria comandada per Alejandro Agag. De fet, el fitxatge va poder materialitzar-se gràcies a la col·laboració que BMW oferirà a l’equip americà.

Veurem què tal li aniran les coses a Da Costa, amb un nou projecte d’equip a la Fórmula E -categoria on només acumula 1 victòria- i amb un nou paper dins les files de l’equip BMW.