Spa s’utilitza per portar-nos grans carreres, i això és el que ha passat avui. Boccolacci va guanyar una carrera boja mentre Lando Norris va acabar segon, suficient com per prendre el títol de l’Eurocup Formula Renault 2.0. De Sadeleer completa el podi.

L’última carrera del cap de setmana a Spa-Francorchamps va ser el primer ‘match point’ perquè Lando Norris prengués el campionat. El pilot del Josef Kaufmann Racing va començar sisè, mentre que els seus altres rivals van començar davant Boccolacci, Dorian i Max Defourny (R-ace GP). Per Norris el primordial era que Defourny no guanyés la carrera, el que significava que no podia guanyar el títol.

Al començament, Hugo de Sadeeler va fer un començament increïble i es va emportar el primer lloc a Les Combes per davant de Defourny que era molt agressiu tractant de tornar a prendre la davantera. El belga va començar a perdre més posicions durant la primera volta, amb Daruvala i els Tech 1 Racing de Boccolacci i Fenestraz.

El cotxe de Defourny va ser danyat i va continuar perdent diverses posicions, mentre que es va veure involucrat en un contacte amb Gabriel Aubry (Tech 1 Racing), que es va haver de retirar. El campionat es va perdre pràcticament per Defourny que va entrar als boxs amb l’esperança d’un cotxe de seguretat.

Mentrestant, Daruvala que estava corrent en segon lloc, va ser superat per Fenestraz, però aquesta batalla va ajudar a Norris perquè arribés i superés els dos pilots. El mateix va fer Will Palmer (Ra-ce GP) que seguia el seu compatriota en la quarta posició. Però el campió de la BRDC F4 va fer una virolla a la ‘bus stop’ i va perdre les posicions de punts.

En el punt mig de la cursa, De Sadeleer estava al capdavant per davant de Boccolacci i Norris, Fenestraz era quart, Scott cinqupe, sisè Allen, Daruvala setè, Schwartzman vuitè, Chaves novè i desè Falchero.

Daruvala (Josef Kaufmann Racing) va començar a torçar la seva cursa en rebre una penalització de 10 segons, i després va tenir un contacte amb James Allen (JD Motorsport), que va fer que es retirés l’indi. Més tard, el company de Daruvala, Robert Schwartzman va rebre una altra penalització.

Mentrestant, Boccolacci va atrapar a Sadeleer i va començar a lluitar pel liderat, mentre que Fenestraz i Norris els va atrapar. Boccolacci va superar a Sadeleer i Norris va prendre l’avantatge suficient per mantenir la segona posició.

Finalment, Boccolacci va aconseguir la seva segona victòria de la temporada, mentre que Norris va acabar segon, Emportant-se el campionat, de Sadeleer completa el podi.