El pilot italià ha aconseguit la seva primera vitoria a Moto2 després d’una gran carrera. Rins que va ser 2n es col·loca a 3 punts de Zarco i Nakagami 3r.

Zarco mantenia la primera posició en la sortida, amb Baldassarri i Morbidelli enganxat a la seva roda. Rins va arrencar bé i va guanyar una posició en la sortida.

Zarco semblava no tenir ritme i en la tercera volta va ser avançat per Morbidelli i poc després per Baldassarri. Tal era el mal ritme del francès que també es va veure avançat per Luthi i el seu màxim rival en el mundial Àlex Rins. Lowes també va superar amb facilitat a Zarco.

El ritme de Rins era el contrari al de Zarco, ja que quan encara restaven 21 voltes ja s’havia col·locat al capdavant. Rins va aprofitar per treure avantatge als seus rivals quan Morbidelli i Baldassarri estaven lluitant per la segona posició.

Quedaven 17 voltes per al final i Rins havia aconseguit un avantatge de 1.8s sobre Baldassarri. Zarco seguia amb una carrera horrible i era superat per Nakagami i el francès queia a la setena posició.

A 14 voltes per al final Lowes s’anava a terra. El britànic anava massa agressiu i va acabar pagant anant cap a la grava. Per davant Rins perdia una mica d’avantatge respecte a Baldassarri i l’italià es quedava a 1s de l’espanyol. Nakagami es beneficiava de les batalles en pista i ja era tercer mentre que Zarco semblava remuntar i es col·locava quart.

A dues voltes del final Baldassarri aconseguia avançar a Rins. L’espanyol es pegava a la seva roda per preparar un avançament en l’última volta, però Rins anava tan enganxat a l’italià que va haver d’obrir en un revolt quan intentava l’avançament per no tocar-se i no caure a terra.

D’aquesta manera Baldassarri ha aconseguit estrenar-se a Moto2 i davant del seu públic amb Rins segon a només 3 punts de Zarco i Nakagami tercer. Zarco va finalitzar quart.