Axel Matus pilot patrocinat per Telmex, farà el seu debut al Eurocup Formula Renault 2.0 amb l’equip AVF.

El pilot mexicà de 18 anys, Axel Matus és el tercer pilot confirmat per l’equip AVF que competirà aquesta temporada al Eurocup Formula Renault 2.0. El mexicà s’uneix a Henrique Chaves i Rodrigo Pflucker.

Serà la quarta temporada que Matus competirà en monoplaces, després del pas al karting on no va guanyar cap campionat, el 2014 va debutar a la F4 Francesa on només va aconseguir una onzena posició com a millor resultat.

El 2015 va continuar a la categoria francesa, alternant-se amb la Formula PANAM on va acabar tercer amb una victòria i una pole position, mentre que a la F4 Francesa també amb una victòria i 4 podis va finalitzar setè.

L’any passat, el mexicà es va concentrar en la Formula PANAM i la F4 NACAM on va aconseguir ambdós campionats amb un tota de 15 victòries, 24 podis i 9 pole positions.

El retorn a Europa és necessari i evident, s’uneix a una categoria on pocs pilots porten ja tres anys de monoplaces i això pot ser important, el seu problema principal serà la adaptació al alt nivell i als nous circuits