L’equip d’Adrián Vallés, AVF, completarà la seva alineació en les World Series Fórmula V8 3.5 amb el jove rus del programa SMP Racing, Egor Orudzhev. El pilot de 21 anys nascut a Sant Petersburg va ser un dels millors debutants en la disciplina, i l’any passat, va acabar tercer, sumant 4 significatives victòries.

Orudzhev completarà una alineació en l’equip AVF formada per pilots del programa SMP Racing, compartint escuderia amb el moscovita Matevos Isaakyan. El 2016, AVF va aconseguir el títol de pilots amb el francès Tom Dillmann. L’equip espanyol espera seguir en ratxa en aquesta disciplina amb els dos russos, formant una de les parelles de pilots més joves de les World Series Fórmula V8 3.5.

Adrián Vallés, Team Principal a AVF
“Estem molt feliços d’acollir a Egor a l’equip. L’any passat va acabar tercer en el campionat i aquest any, en el seu tercer any, segur que serà un dels aspirants al títol. Amb els dos pilots del programa SMP Racing, Isaakyian i Orudzhev, crec que tenim una de les alineacions més fortes per revalidar el títol. Estem preparats per anar a més!”

Egor Orudzhev, pilot d’AVF
“Estic molt feliç de formar part d’AVF. Van ser molt competitius i consistents l’any passat i ara espero seguir creixent i tenir més èxits en el 2017. Aquesta és una bona oportunitat per lluitar pel campionat. Altra vegada, m’agradaria agrair a SMP Racing el seu suport i la seva confiança en mi. Tinc moltes ganes de tornar a la pista!”