Audi Sport ha presentat avui a la seva gala de cap d’any la versió 2016 de la seu LMP1, el R18. El cotxe presenta diversos canvis estètics i mecànics que ara passarem a explicar.

Com és habitual, Audi Sport utilitza la seva gala de cap d’any per anunciar les seves alineacions de pilots per a l’any següent, juntament amb les actualitzacions dels seus cotxes de competició.

L’Audi R18 2016 presenta un aspecte més radical que el seu predecessor, amb canvis en tota carrosseria.

En la comparativa frontal amb la versió de 2015 ja es veu la radicalitat dels canvis d’aquest nou R18, el qual és totalment diferent al seu predecessor. En la comparativa lateral seguim apreciant la magnitud dels canvis d’aquest R18, en el qual Audi ha treballat molt amb la intenció de guanyar de nou les 24 hores de Le Mans i el WEC el 2016.

En l’apartat mecànic les millores es troben en el sistema híbrid, que passa de 4 a 6 megajules de potència, i en el motor dièsel, en que la marca d’Ingolstadt ha millorat per a l’any que ve.

També han confirmat avui que, igual que Porsche, només aniran amb 2 cotxes a les 24 hores de Le Mans, i que, com els de Stuttgart, mantindran les mateixes alineacions que aquest any.

En el cas d’Audi tindrem un cotxe amb Lotterer, Fassler i Treluyer i un altre amb Di Grassi, Duval i Jarvis, mentre que en Porsche el primer cotxe estarà format per Webber, Hartley i Bernhard, i el segon per Jani, Dumas i Lieb.