Alex Wurz ha anunciat la seva retirada en la competició en un comunicat aquest matí:

“Després de 12 anys com a pilot a la Fórmula 1, vaig tenir la sort de seguir la meva passió als prototips de Le Mans per 8 temporades. Això vol dir que he gaudit competint en el màxim nivell del motorsport durant la meitat de la meva vida, i l’altre el que he fet ha estat fer el camí per arribar fins aquí, per tant penso que és el moment adequat per finalitzar la meva trajectòria com a pilot professional.

“He fet moltes coses les quals em sento orgullós. Les dues victòries a Le Mans sempre serà el fet més especial i inoblidable, juntament amb el podi a Silverstone en la meva tercera cursa a la Fórmula 1.

“A la Fórmula 1, em sento molt privilegiat d’haver competit amb equips d’alt nivell com Benetton, McLaren i Williams. Em va encantar provar i fer el desenvolupament amb ells.

“A LMP1 he tingut èpiques lluites i dolorosos abandonaments. Res supera els podis de Le Mans, però les 12 hores de Sebring, Petit Le Mans i aconseguir la primera victòria per Toyota al WEC són molt especials també.

“La competició en resistència, especialment Le Mans, ha estat un dels esports més durs. He liderat moltes voltes a les 24 hores de Le Mans.

“Així doncs moltes gràcies a tots, el meu futur segueix envoltat en el motor. Aviat us en parlaré”